Arbeta som hyrläkare

Hyrläkare ihop med Youmi. Vad innebär det?

När du arbetar som hyrläkare genom Youmi får du uppdrag där du själv kan styra din tillvaro samtidigt som du får konkurrenskraftig ersättning och utveckling i din yrkesroll. Youmi är en ung och driven organisation som sätter människan i centrum. Vi lyssnar, känner in och anpassar oss efter dina specifika behov.

Youmi har ett brett kontaktnät bland vårdgivare över hela Sverige. Uppdragen vi kan presentera för dig som hyrläkare finns inom både landsting och privata verksamheter.

Skickliga och ambitiösa hyrläkare växer inte på träd

Vi behöver kunna förse våra uppdragsgivare med de bästa hyrläkarna. Det räcker inte med att erbjuda en bra ersättning. Det vill till så mycket annat också. Youmi är mån om dialogen. Vi tror att om man inte är lyhörd och intresserar sig för hyrläkarens individuella önskemål, blir man bara vald en gång. Och vi ser gärna att du vill hänga med oss hela vägen, eller åtminstone så länge du tycker det är skönt att ha kontroll över din arbetssituation och vill vara hyrläkare.

Varför väljer en hyrläkare att arbeta via Youmi?

  • Vi vårdar ömsesidigheten, alla parter ska bli nöjda
  • Vi ger utrymme att styra sitt eget liv
  • Vi ger dig som hyrläkare chans att utvecklas, inte bara yrkesmässigt utan även som människa
  • Vi ser till att du får en god ersättning och trygghet
  • Vi tar hand om allt det krångliga
  • Vi hjälper dig att hjälpa andra på bästa sätt

Pröva att arbeta som hyrläkare!

Vi skapar möjligheter för dig att prova rollen som hyrläkare. Vi på Youmi har gedigen erfarenhet och sköter allt kringarbete. Du kan från dag 1 släppa allt det krångliga och bara fokusera på ditt uppdrag som läkare, vi är experter på läkarbemanning. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss – vi ordnar allt. Det går också bra att höra av sig direkt till Agila som vi idag har ett tätt samarbete med kring hyrläkare ytterligare.

Att vara bemanningsläkare genom Youmi är som att ha en personlig guide på resan

På Youmi har vi en klar idé: vi tar hand om allt det kringliggande. Information som har att göra med resor, var du ska bo, koll på när och var du vill arbeta. Vi fattar att det är mycket att hålla reda på när man arbetar som bemanningsläkare ytterligare. Därför ser vi till att alltid ge en nära och personlig service.

Youmi månar om sina bemanningsläkare

Att vara bemanningsläkare hos Youmi innebär att du har en partner som vill att du ska trivas och utvecklas i din roll. Det är vårt ansvar att se till att du ska få ett så bra uppdrag som möjligt. Trivs du inte, då talar du med din personliga kontakt på Youmi. Du kan alltid höra av dig till oss.

Vilken ersättning får man som bemanningsläkare?

Vi vet att vi tillhör dem som kan ge en hög och konkurrenskraftig lön som bemanningsläkare. Åter igen, ömsesidigheten! Du har din erfarenhet och yrkesskicklighet, vi ser till att din ersättning står i paritet med den. Om du har egen firma eller eget bolag och vill fakturera istället för att få lön, så går det självklart också bra.

Läs mer om att arbeta som stafettläkare/konsultläkare!