Konkurrenskraftig lön för läkare

Din lön som läkare ska tålas att jämföras.

På Youmi är vi tydliga med att din lön som läkare ska ligga i det högre skiktet jämfört med likartade anställningar. Det betyder att ersättningen sätts individuellt efter erfarenhet, utbildningsnivå, var arbetet ska utföras samt naturligtvis omfattning och om det handlar om korttidsanställning eller om det löper på längre sikt.

Är du nyfiken vad som skulle gälla just dig, hör av dig till oss!

Överhuvudtaget – är du det minsta nyfiken på vad det skulle betyda i lön att vara läkare hos Youmi, så hör av dig till oss redan idag, eller läs mer under sidan lediga jobb läkare.

Konkurrenskraftig lön för läkare

Bra att veta om lön som läkare och stafettläkares löner

På Youmi talar vi aldrig i termer som vinnare. Här bygger det på ömsesidig nytta. Som stafettläkare ska du ha minst sagt skälig lön för det arbete du utför. Samtidigt ska uppdragsgivarna känna att de hyr en kompetent läkare för priset de betalar.

Som hyrläkare hos Youmi är det du som bestämmer om du vill vara anställd av oss, eller fakturera från egen firma eller bolag. Båda går bra. Om du är anställd som hyrläkare får du lön två gånger per månad.

Nyfiken på vad det skulle betyda att vara hyrläkare hos Youmi? Hör av dig till oss redan idag, eller läs mer under fliken bemanningsföretag läkare. Du kan även läsa mer om läkarlöner hos Agila