Konkurrenskraftig löner för socionomer

Din lön som socionom ska tålas att jämföras.

På Youmi är vi tydliga med att din lön som socionomkonsult ska ligga i det högre skiktet jämfört med likartade anställningar. Det betyder att lönen sätts individuellt efter erfarenhet, utbildningsnivå, var arbetet ska utföras samt naturligtvis omfattning och om det handlar om korttidsanställning eller om det löper på längre sikt.

Konkurrenskraftig löner för socionomer

Överhuvudtaget – är du det minsta nyfiken på vad det skulle betyda i lön att vara socionomkonsult hos Youmi, så hör av dig till oss redan idag, eller läs mer under fliken lediga jobb socionom.

Bra att veta om lön som socionom och socionomkonsulters löner

På Youmi talar vi aldrig i termer som vinnare. Här bygger det på ömsesidig nytta. Som resurssocionom ska du ha minst sagt skälig ersättning för det arbete du utför. Samtidigt ska uppdragsgivarna känna att de hyr en kompetent socionom för priset de betalar.

Som socionomkonsult hos Youmi är det du som bestämmer om du vill vara anställd av oss, eller fakturera från egen firma eller bolag. Båda går bra. Om du är anställd som socionomkonsult får du lön två gånger per månad.

Nyfiken på vad det skulle betyda att vara socionomkonsult hos Youmi? Hör av dig till oss redan idag, eller läs mer under fliken bemanningsföretag socionomer.