Youmi – Vi har lediga jobb för dig som läkare

Läkare! Lediga jobb som hyrläkare tillsammans med Youmi.

Youmi har samarbete med ett stort antal etablerade uppdragsgivare över hela Sverige. Landsting och privata verksamheter kontaktar oss när de är i behov av kompetenta läkare, för kortare såväl som längre tid.

När du jobbar som konsultläkare via Youmi får du uppdrag som ger möjligheten att styra ditt liv samtidigt som du får god ersättning och trygghet.

Youmi – Vi har lediga jobb för dig som läkare

Varför söka lediga jobb som hyrläkare via Youmi?

  • Vi vårdar ömsesidigheten, alla parter ska bli nöjda
  • Vi ger utrymme att styra ditt eget liv
  • Vi ger dig chans att utvecklas, inte bara yrkesmässigt utan även som människa
  • Vi hjälper dig att hjälpa andra på bästa sätt
  • Vi ser till att du får en god ersättning och trygghet
  • Vi tar hand om allt det krångliga
  • Vi är en ung organisation som sätter människan i fokus
  • Youmi har ett omfattande kontaktnät inom vårdbemanning och kan vägarna

Youmi har många lediga jobb som hyrläkare

Allt du behöver göra är att anmäla ditt intresse till oss. Ring, mejla eller använd intresseanmälan. Du får då inloggningsuppgifter så att du kan logga in på My Youmi där vi listar lediga jobb för läkare. Du väljer själv tid, omfattning och var du vill arbeta geografiskt. Varje dag fylls "My Youmi" på med nya lediga jobb.

Intresserad av att veta vilka lediga jobb Youmi har för läkare? Hör av dig till oss redan idag, eller läs mer genom länken stafettläkare.

Pröva på att arbeta genom Youmi som hyrläkare

Ta chansen att arbeta via Youmi! Vi vill gärna bli synad i sömmarna av dig som stafettläkare. Youmi är är ett bemanningsföretag för läkare, vi är experter på läkarbemanning och vi sköter allt kringarbete. Du kan från dag 1 fokusera på ditt nya jobb som hyrläkare genom Youmi. Kontakta oss redan idag för att få förslag på skräddarsydda jobb. Även vår samarbetspartner Agila har gått om lediga jobb för läkare!

Att vara hyrläkare genom Youmi är som att ha en personlig guide på resan

På Youmi har vi en klar idé: vi tar hand om allt det kringliggande. Information som har att göra med resor, var du ska bo, koll på när och var du vill arbeta. Vi fattar att det är mycket att hålla reda på när man arbetar som hyrläkare. Därför ser vi till att alltid ge en nära och personlig service.