Lediga jobb för dig som är socionom

Socionom! Lediga jobb som socionomkonsult tillsammans med Youmi.

Youmi samarbetar med en mängd seriösa uppdragsgivare över hela landet. Kommuner. landsting och privata organisationer hör av sig till oss när de är i behov av duktiga socionomer, för kortare såväl som längre tid.

Att arbeta som hyrsocionom genom Youmi betyder att du får uppdrag där du själv kan styra ditt liv samtidigt som du får bra lön och trygghet.

Lediga jobb för dig som är socionom

Varför söka lediga jobb som socionomkonsult genom Youmi?

  • Vi vårdar ömsesidigheten, alla parter ska bli nöjda
  • Vi ger utrymme att styra sitt eget liv
  • Vi ger dig chans att utvecklas, inte bara yrkesmässigt utan även som människa
  • Vi ser till att du får en bra lön och trygghet
  • Vi tar hand om all det krångliga
  • Vi är en ung organisation som sätter människan i fokus.

Youmi har ett omfattande kontaktnät inom omsorgsbemanning. Uppdragen finns över hela Sverige. Det handlar om kommuner, landsting men även privata organisationer.

Youmi har många lediga jobb som socionomkonsult.

Allt du behöver göra är att anmäla ditt intresse till oss. Ring, mejla eller använd intresseanmälan. Du får då inloggningsuppgifter så att du kan logga in på "My Youmi" där vi listar lediga jobb för socionomer. Du väljer själv tid, omfattning och typ av jobb, och inte minst, var du vill arbeta geografiskt. Varje dag fylls My Youmi på med nya lediga jobb. Även vår samarbetspartner Agila har gått om lediga jobb för socionomer!

Nyfiken på vad Youmi har för lediga jobb för socionomer? Hör av dig till oss redan idag, eller läs mer genom länken stafettsocionom.

Pröva på något av våra lediga jobb som socionomkonsult

Vi ger dig möjligheten att pröva på att arbeta som socionomkonsult. Youmi är är ett bemanningsföretag för socionomer, vi är experter på socionombemanning och vi sköter allt kringarbete. Du kan från dag 1 fokusera på ditt nya jobb som socionomkonsult. Hör av dig om du är redo att testa något nytt – vi hjälper dig fram.

Att söka lediga jobb som socionom Youmi är som att ha en egen guide på resan

På Youmi har vi en klar idé: vi tar hand om allt det kringliggande. Information som har att göra med resor, var du ska bo, koll på när och var du vill arbeta. Vi fattar att det kan vara en omställning att bli socionomkonsult om man tidigare bara haft en vanlig anställning. Därför ser vi till att ge nära och personlig service.