Arbeta som socionomkonsult

Socionomkonsult tillsammans med Youmi. Vad innebär det?

Att arbeta som socionomkonsult genom Youmi betyder att du får uppdrag där du själv kan styra ditt liv samtidigt som du får bra lön och trygghet. Vi är en ung organisation som sätter människan i fokus. Vi lyssnar, vi informerar och vi löser problem när de dyker upp.

Youmi har ett omfattande kontaktnät. Uppdragen finns över hela Sverige. Det handlar om kommuner, landsting men även privata organisationer.

Arbeta som socionomkonsult

Erfarna och ambitiösa socionomkonsulter växer inte på träd

Vi behöver kunna förse våra uppdragsgivare med de bästa socionomkonsulterna. Det räcker inte med att erbjuda en bra lön. Det vill till så mycket annat också. Youmi är mån om dialogen, vi tror att om man inte är lyhörd och intresserar sig för socionomkonsultens individuella önskemål, blir man bara vald en gång. Och vi ser gärna att du vill hänga med oss hela vägen, eller åtminstone så länge du tycker det är skönt att ha kontroll över din arbetssituation och vill vara socionomkonsult.

Varför väljer en socionomkonsult att arbeta via Youmi?

  • Vi vårdar ömsesidigheten, alla parter ska bli nöjda
  • Vi ger utrymme att styra sitt eget liv
  • Vi ger dig som socionomkonsult chans att utvecklas, inte bara yrkesmässigt utan även som människa
  • Vi ser till att du får en bra lön och trygghet
  • Vi tar hand om all det krångliga

Pröva på rollen som socionomkonsult!

Vi ger dig möjligheten att pröva på att arbeta som socionomkonsult. Vi på Youmi kan vägarna och sköter allt kringarbete. Du kan från dag 1 fokusera på ditt nya jobb som socionomkonsult. Hör av dig om du är redo att testa något nytt – vi är experter på socionombemanning och vi hjälper dig fram.

Att vara socionomkonsult genom Youmi är som att ha en egen guide på resan

På Youmi har vi en klar idé: vi tar hand om allt det kringliggande. Information som har att göra med resor, var du ska bo, koll på när och var du vill arbeta. Vi fattar att det kan vara en omställning att bli socionomkonsult om man tidigare bara haft en vanlig anställning. Därför ser vi till att ge nära och personlig service.

Youmi månar om sina socionomkonsulter

Att vara socionomkonsult hos Youmi innebär att du har en partner som vill att du ska trivas i din roll. Det vilar på vårt ansvar att du ska få en så bra placering som möjligt. Trivs du inte, då talar du med din personliga kontakt på Youmi. Du behöver aldrig tveka över att höra av dig till oss.

Vad får man i lön som socionomkonsult?

Vi vet att vi tillhör dem som kan ge en hög och konkurrenskraftig lön som socionom. Åter igen, ömsesidigheten! Du har din erfarenhet och yrkesskicklighet, vi ser till att din ersättning står i paritet med den. Om du har egen firma eller eget bolag och vill fakturera istället för att få lön, så går det givetvis också bra.

Läs mer om att arbeta som hyrsocionom/stafettsocionom!