Arbeta som stafettläkare & konsultläkare

Arbeta som stafettläkare & konsultläkare

Vi vet hur du vill ha det. Du vill ha kontrollen att styra över ditt eget yrkesliv och du vill få möjligheten att göra skillnad – på riktigt. Ibland arbetar du för landstinget, men emellanåt vill du ta ett spännande uppdrag som konsultläkare. Självklart, ju mer flexibel du är, desto större valmöjligheter finns framför dig.

En konsultläkare behöver service – det bjuder Youmi på

Hos Youmi får du som konsultläkare alltid personlig service. Du talar alltid med en och samma person som är väl införstådd i dina behov och önskemål. Var du vill arbeta, hur du vill arbeta och vad du värderar högst på dina uppdrag.

Bli en ännu bättre läkare när du är stafettläkare

Blir man någonsin fullärd som människa? Svaret är självklart nej. På Youmi ser vi till att du hela tiden utvecklas i din roll som stafettläkare. Vi erbjuder fortbildning, anordnar kurser och seminarier som är anpassade utifrån just din specialistkompetens. Allt för att du ska kunna dyka djupare ner i ditt yrke. Din personliga kontakt på Youmi hjäper till att orda allt sådant som du känner kan bredda och utveckla din kompetens som stafettläkare ytterligare.

Kompetensråd av läkare för stafettläkare

Kompetensrådet avser den lilla grupp som vi format på Youmi med uppgift att ge råd och coaching i din roll som stafettläkare. Vårt kompetensråd består av personer med extremt stor erfarenhet från vårdbemanning och som dessutom har förmågan att lyssna.

Som stafettläkare hos Youmi står du aldrig ensam

Utöver att du som stafettläkare har en personlig kontaktperson på Youmi som du när som helst kan höra av dig till, så brukar vi arrangera träffar där du under avkopplande former kan ta del av kollegors tankar och erfarenheter från läkarbemanning. Samtidigt stämmer vi av med dig hur du trivs i din roll, hur du värderar vår insats och annat av värde.

Som stafettläkare loggar du in på My Youmi

När du blir stafettläkare hos oss får du en egen inloggning till My Youmi. Här ser du vilka aktuella uppdrag som kan vara av intresse för dig och mycket annan information. Med vetskap om att många har svårt att kontakta oss på dagtid, finns vi alltid tillgängliga på kvällar och helger om du vill ringa oss.

Läs mer om att arbeta som hyrläkare/bemanningsläkare!